torsdag 6 mars 2008

Narcisser, primula och hjärtan på tråd

Lite av våren har fått komma in.

Uppifrån. Man skönjer glasunderläggen jag köpte när jag var i Uppsala. Söta rosenmotiv från Linnés tid.

6 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Härligt med vårblommorna :)

Väldigt söta glasunderlägg!

Kram, Jenny

<3

Poppins sa...

Mysigt med vår inomhus. Man bara njuter av all ögonfröjd. Hoppas du får en härlig tid nu när barnbarnet är på besök. Såg bilderna här nedan och vilka vackra mörka ögon hon har, lilltjejen.
kramar

Ann-Catrin sa...

Hallå där... tack för titten på min sida..nu hittade ju jag till din.. och vilkenb otroligt söt liten baby... vilket gudomligt barnbarn..
kram A-c

Snäckornas sjö sa...

Hejsan!

Tack för kommentaren hos mig! Nu hittade jag ju dig också :-) Vilket vackert barnbarn du har, med stora, mörka ögon! En riktig liten prinsessa!

Ha det bra!

Frida sa...

Vilket fint påskarrangemang! Mysig blogg du har!
Kram Frida

Anonym sa...

Jag t'nker p[ hur fint du gjorde till oss och alla fina saker du k;pte som nu antingen st[r d'r ensamma i det tomma rummet eller ligger utspridda h'r i vårt lilla hus. Jag blir så rörd.

Vet du? På kvällarna när jag sitter i mörkret och nattar Elli så blundar jag och låtsas att jag sitter på sängkanten i det lilla rummet hemma hos dig. Jag låtsas att du sitter bakom glasdörren i tystnad och väntar harmoniskt framför TV:n och att Måns sitter och knappar på datorn på andra sidan väggen. Sedan ska vi kränga kinapuffar tills vi sprängs och får finnar.

När jag öppnar ögonen brukar jag i en halv sekund få en liten halvchock av att se mitt Kretafönster framför mig. Jag är bra på att visualisera.

Saknar dig.